Up next!Borst Vooruit
13 juli '23

Een teken van leven...

Versie 6 van Borst Vooruit ligt bij de vormgeefster. Man, man, man … hier heb ik me natuurlijk redelijk in vergist, maar goed. Het hernieuwd opgestelde doel is: uiterlijk maandag naar de drukker en dan is het wachten … tot ze in de bus vallen, eerst bij mij en dan bij jullie.
Stand van zaken:
Versie 6 van Borst Vooruit ligt bij de vormgeefster. Man, man, man … hier heb ik me natuurlijk redelijk in vergist, maar goed. Het hernieuwd opgestelde doel is: uiterlijk maandag naar de drukker en dan is het wachten … tot ze in de bus vallen, eerst bij mij en dan bij jullie.

Whatsapp image 2023 07 14 at 001635

Hoe is het met jou?
Dank voor de vraag ;-) Ik had de neiging te denken dat ik klaar was met bloggen, het tegendeel is echter waar. Daarom zal ik zo af en toe toch weer een update schrijven.

Als we daar nou helemaal niet op zitten te wachten?, ja ik vraag t maar…
Dan stap je uit deze app, no hard feelings. Ik ga uiteindelijk over naar een online omgeving via Dwarskijkers.nl - die is maandag actief. Daar zal ik ook mijn theaterteksten voor mijn ‘Kankershow’ neerzetten.

Oh, die show die komt er?
Ja, …

Je ging toch krachtraining doen enzo?
Ik heb mezelf weer 6 weken in het zweet gewerkt, met resultaat! Er zijn wat kilo’s af, het lijf zit weer wat strakker in z’n vel, het hoofd zit er weer wat scherper in en het belangrijkste is dat mijn BMI in het groen zit en mijn vetpercentage aanzienlijk naar beneden is bijgesteld: check!

Waarom is dat goed? Die rondingen waren toch … heel vrouwelijk?
Minder vetten = minder oestrogenen = minder kans op recidief of een kanker elders nav ‘de potentiële rondzwevende micro kankercellen’ = LEF verzamelen om eerder te stoppen met de tamoxifen.

Nou dat is een hele redenering, is dat bewezen?
Nee, maar goed we weten nu ook niet of die tamoxifen iets doet …

Ja, ja, en als je eerder stopt, speel je dan niet met je leven? Geen idee. Er is geen onderzoek gedaan naar vrouwen die eerder stoppen en nog leven … dat is wetenschappelijk niet interessant, vermoed ik …

Jij zit toch, … in de overgang?
Ja. Dus?
Wat merkt je omgeving daarvan?
Is dat belangrijk?
Nou, nee, niet echt.
Nou dan.

Het gaat dus goed?.
Ja, ik ga … wij gaan goed. Vandaag moest ik naar de radioloog voor de knobbel op mijn schildklier.

Oh, en?
Ik bemerkte dat ik toch weer nerveus was. Er was een soort afkeer in mijn buik. De echoscopist was heel vriendelijk en de knobbel is niet echt gegroeid. Ik val weer in een protocol … Jan werd ook nerveus en samen waren we even terug bij ‘af’. Chocolade helpt

Liefs en fijne vakantie
Pia
Made with by DingDong Webshop Tilburg
contact annulerensluiten
Please enable javascript to use this contact form.
Dwars contact!
Ik wil graag
dwars contact
dwars contact
cabaret op maat
organisatie ontwikkeling vanuit een dwars perspectief
iets met ZOT en DWARS
reactie op mijn vraag


Naam: ...
Bedrijf: ...
E-mailadres: ...
Telefoonnummer: ...

Vragen / wensen / opmerkingen:
AANVRAAG VERZENDEN