Gastenboek

Lang geleden dat je in een gastenboek schreef?
Please enable javascript to use this contact form.
bericht verzenden
Lieve Pia,

Wat hebben we samen veel plezier mogen beleven!
En hoe anders dan anders was de begeleiding/coaching van mijn team, jaren geleden. Geweldig
Je bent een professional in hart en ziel, maar bovenal een geweldig tof mens.
Ongelooflijk wat jou is overkomen.
Ik wacht met interesse jouw boek af. En zal ervan leren, dat weet ik nu al.
Alle goeds voor de toekomst! Pluk de dag...
Marion Schmitz, Klimmen
Dank Pia, Erwin, Matthias en Andrew voor een middag vol energie, muziek, lachen, elkaar leren kennen en ophalen van nuttige informatie.

Alles op een goed tempo, waarbij de onbegrijpelijke 'namentruc' een perfecte aftrap is. De afwisseling en de beweging tussen de 'taartpunten' maakten het energiek en interactief.

De BVEB heeft tijdens deze sessie heel veel opgehaald en daarnaast hebben we elkaar weer een stuk beter leren kennen. Hier wordt nog lang over gesproken!
Mariƫlle Visser - Bedrijfsvoeringseenheid Bommelerwaard, Zaltbommel/Maasdriel
Het was een inspirerende avond. Feedback met een kurk en een knipoog ????. Naast leerzaam, ook heel grappig, compleet en vermakelijk theater. Complimenten voor dit talentvolle drietal en hij hulptroepen.
Kim Dirkse-Csik - Teammanager ING
Energie. Dat is het woord waar ik aan denk bij Pia. Ze heeft het vermogen om een zaal vanaf de eerste seconde in te pakken en in beweging te krijgen. Soms fysiek, maar vooral doordat ze op geheel eigen en humoristische wijze een spiegel weet voor te houden. Ze prikkelt maar zorgt er wel voor dat iedereen in waarde wordt gelaten. Ik ken geen leukere en effectievere manier om een boodschap in je team te laten landen. Dit doet zoveel meer dan 14 saaie powerpoints die vol staan managementblabla en andere ambtelijke volzinnen. Deze show vergeet ik niet snel. Sterker nog, wanneer is de volgende?
Christian Schilder
Een leuke ervaring met jullie gehad. Bijzonder dat Pia 35 van de 37 namen kon onthouden.
Leuke training/opdrachten.
Humor die wel de spijker op zijn kop slaat.
Herman, Julianadorp
Lieve Pia en Erwin,
Wat maakten jullie er gisteren een feest van tijdens de leiderschapssessie bij de VR NHN! Wat een heerlijke energieke en ontzettend creatieve manier om met feedback aan de slag te gaan. We hebben genoten van jullie liedjes en waren onder de indruk van de manier waarop Pia persoonlijke contact maakte met alle ca. 40 deelnemers. We hebben gelachen, zijn in beweging gezet, er kwam het nodige los en er zijn kwartjes gevallen. Dank jullie wel!
Petra van Dooren-Lansdorp, Den Bosch
''Wij vonden de show erg leuk. Energiek, bijzondere publieksparticipatie, dynamisch, hilarisch. We hebben ons kostelijk vermaakt. Bij de improvisatiescone na de pauze, over feedback geven in een huwelijk, kwamen we niet meer bij. Echt een knap staaltje werk van Pia en Eugene. De liedjes waren echt te gek. De teksten zijn vernuftig en komen echt aan. Kortom een hele toffe avond!
Gemeente Utrecht
Wauw Pia, wat super gaaf zeg. Even wat filmpjes bekeken en ziet er echt super tof uit! Heerlijk om je zo te zien stralen op dat podium. Brings very good memories back????
Annemarie
12
Made with by DingDong Webshop Tilburg
contact annulerensluiten
Please enable javascript to use this contact form.
Dwars contact!
Ik wil graag
dwars contact
dwars contact
cabaret op maat
organisatie ontwikkeling vanuit een dwars perspectief
iets met ZOT en DWARS
reactie op mijn vraag


Naam: ...
Bedrijf: ...
E-mailadres: ...
Telefoonnummer: ...

Vragen / wensen / opmerkingen:
AANVRAAG VERZENDEN