Gastenboek

Lang geleden dat je in een gastenboek schreef?
Please enable javascript to use this contact form.
bericht verzenden
Het was een inspirerende avond. Feedback met een kurk en een knipoog ????. Naast leerzaam, ook heel grappig, compleet en vermakelijk theater. Complimenten voor dit talentvolle drietal en hij hulptroepen.
Kim Dirkse-Csik - Teammanager ING
Energie. Dat is het woord waar ik aan denk bij Pia. Ze heeft het vermogen om een zaal vanaf de eerste seconde in te pakken en in beweging te krijgen. Soms fysiek, maar vooral doordat ze op geheel eigen en humoristische wijze een spiegel weet voor te houden. Ze prikkelt maar zorgt er wel voor dat iedereen in waarde wordt gelaten. Ik ken geen leukere en effectievere manier om een boodschap in je team te laten landen. Dit doet zoveel meer dan 14 saaie powerpoints die vol staan managementblabla en andere ambtelijke volzinnen. Deze show vergeet ik niet snel. Sterker nog, wanneer is de volgende?
Christian Schilder
S├║perleuk! Bij InteraktContour hebben we jouw Houd je Feedbek Show mogen ontvangen. Echt heel goed en onbeschrijfelijk grappig. Dus mensen, als het past: met Pia en co wordt het een avond om niet te vergeten, for sure!
Isabel
Geweldige show!
Martijn, Reeuwijk
''Wij vonden de show erg leuk. Energiek, bijzondere publieksparticipatie, dynamisch, hilarisch. We hebben ons kostelijk vermaakt. Bij de improvisatiescone na de pauze, over feedback geven in een huwelijk, kwamen we niet meer bij. Echt een knap staaltje werk van Pia en Eugene. De liedjes waren echt te gek. De teksten zijn vernuftig en komen echt aan. Kortom een hele toffe avond!
Gemeente Utrecht
Wauw Pia, wat super gaaf zeg. Even wat filmpjes bekeken en ziet er echt super tof uit! Heerlijk om je zo te zien stralen op dat podium. Brings very good memories back????
Annemarie
Hoi Pia,

Leuk om je ''overal'' dus ook hier tegen te komen.
Heb leuke en fijne herinneringen aan je bij cursussen en coachen.
Tot ziens waar dan ook.
Groetjes,
Rob.
Rob van den Akker, Tilburg
Genoten van jullie voorstelling bij de fundis zorg voor morgen in de van Nelle fabriek. Wat een ontzettend leuke show.
Simone Hofman , Moordrecht
12
Made with by DingDong Webshop Tilburg
contact annulerensluiten
Please enable javascript to use this contact form.
Dwars contact!
Ik wil graag
dwars contact
dwars contact
cabaret op maat
organisatie ontwikkeling vanuit een dwars perspectief
iets met ZOT en DWARS
reactie op mijn vraag


Naam: ...
Bedrijf: ...
E-mailadres: ...
Telefoonnummer: ...

Vragen / wensen / opmerkingen:
AANVRAAG VERZENDEN