SNN #Referentie

De organisatie die met Pia niet in beweging komt, moet zich ernstig zorgen gaan maken over...
"Het Samenwerkingsverband Noord-Nederland wil een, door waarden gestuurde onderscheidende publieke dienstverlener zijn, die ambities van opdrachtgevers, partners, klanten en medewerkers als uitgangspunt neemt.

Een boeiende ontdekkingsreis waarin we - mede dankzij HRD Professionals – mooie stappen zetten. In Jan Bartelse vonden we een eigentijdse teamcoach, die ons prikkelt, de spiegel voorhoudt en alle deelnemers ruimte geeft om op eigen wijze in te voegen en bij te dragen.
Met flair en humor werkt hij met maatwerk mee aan het aanscherpen van onze koers, organisatiecultuur en het behalen van aansprekende resultaten.

STA AAN

De introductie van onze SNN-kernwaarden; Vernieuwend Verrassend Verbindend (VVV) ging in 2016 gepaard met een wervelende Inspiratie theatershow 'STA AAN' van Jan’s collega/partner Pia Naber over hokjesgeest en de winnaars -formule van echt samen werken. De maanden daaraan voorafgaand was ze ‘mystery guest’ in onze organisatie, nam deel aan onze gesprekken op Yammer, deelde cadeautjes uit en andere creatieve malle fratsen.

Beweging

Onze organisatie- gewoontes en –waarden kregen een plek in een theatershow van anderhalf uur, die tot denken en hilarische lachbuien aanzette. De organisatie die met Pia niet in beweging komt moet zich ernstig zorgen gaan maken over eigen toegevoegde waarde en voortbestaan. Voor ons is het een feest om met HRD Professionals samen te werken, dus we kijken uit naar het vervolg!"

EIse van der Sluijs - (voormalig) Directeur SNNFeitjes

  • op maat scenes
  • interviews om de sfeer te proeven
  • nabespreking
Made with by DingDong
contact annulerensluiten
Please enable javascript to use this contact form.
Dwars contact!
Ik wil graag
dwars contact
dwars contact
cabaret op maat
organisatie ontwikkeling vanuit een dwars perspectief
iets met ZOT en DWARS
reactie op mijn vraag


Naam: ...
Bedrijf: ...
E-mailadres: ...
Telefoonnummer: ...

Vragen / wensen / opmerkingen:
AANVRAAG VERZENDEN