Up next!Borst Vooruit

Wie zijn de huidige spelers?

Het trio Eugene, Erwin en Pia hebben, met hun achtergrond als trainer/ consultant en kleinkunstenaar samen bij menig bedrijf waarden en normen omgevormd in interactieve shows, en het gesprek over feedback helemaal losgekregen.
  • De show wordt geleid door Pia Naber. Pia is een ervaren kleinkunst artiest én organisatie adviseur. Deze combinatie maakt dat zij de humor in organisaties weet te vinden en dit op een zeer energieke manier kan overbrengen op de groep. Deelnemers worden geconfronteerd met thema’s waar zeker over wordt nagesproken.

  • Tegenspeler tijdens de shows is Eugene Bos. Eugene is een zeer ervaren trainer en improvisatie acteur. Door deze combinatie gebeuren er altijd onverwachte dingen op het podium, wat juist bij het thema feedback en communicatie leidt tot hilariteit op het podium én in het publiek.

  • Pia en Eugene worden ondersteund door Erwin Wiertz. Erwin is pianist met een prachtige stem, die als geen ander ervoor kan zorgen dat alle energie op het podium met rust aan elkaar wordt gelijmd.
Made with by DingDong Webshop Tilburg
contact annulerensluiten
Please enable javascript to use this contact form.
Dwars contact!
Ik wil graag
dwars contact
dwars contact
cabaret op maat
organisatie ontwikkeling vanuit een dwars perspectief
iets met ZOT en DWARS
reactie op mijn vraag


Naam: ...
Bedrijf: ...
E-mailadres: ...
Telefoonnummer: ...

Vragen / wensen / opmerkingen:
AANVRAAG VERZENDEN